## Agenda



Meeting:	Quarterly Trails Forum
Date:	Wednesday, April 10, 2024
Time:	10 a.m. to 12 p.m.
Place:	Hybrid Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and <u>Zoom</u>
10:00 a.m.	Welcome (5 minutes) Ashton Simpson, Metro Councilor
10:05 a.m.	Introductions and announcements (30 minutes) <i>All attendees</i>
Advocacy updates	
10:35 a.m.	Oregon Trails Coalition update (5 minutes) Steph Noll, Oregon Trails Coalition
10:40 a.m.	BikeLoud PDX update (10 minutes) Aaron Kuehn, BikeLoud PDX
Project updates	
10:50 a.m.	Tigard's Red Rock Creek Trail (10 minutes) Gary Pagenstecher, City of Tigard
11:00 a.m.	2024-'28 Statewide Comprehensive Outdoor Recreation Plan (15 minutes) Caleb Dickson, Oregon Parks and Recreation Department
11:15 a.m.	Oregon City Loop Trail Refinement Plan (10 minutes) Josh Wheeler, City of Oregon City
Funding updates	
11:25 a.m.	Reference guide for trail funding programs (10 minutes) <i>Layne Wyse, Metro</i>
11:35 a.m.	Oregon State Marine Board grants (10 minutes) Janine Belleque, Oregon State Marine Board
11:45 a.m.	Oregon Community Paths grants (10 minutes) Alan Thompson, ODOT
11:55 p.m.	Adjourn

## Next meeting

Wed., July 10th, 2023, 10 a.m. to 12 p.m. Hybrid -- Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and Zoom

## **Statement of Inclusivity**

The Quarterly Trails Forum is an inclusive and welcoming space. Participants commit to treat each other with respect, with zero tolerance for obscene, hateful, or racially derogatory language that creates an intimidating, hostile, or offensive environment. Participants have honored this in the past and we appreciate your support in continuing to do so.