Agenda



| Meeting: | Winter Quarterly Trails Forum |
|-----------|---|
| Date: | Monday, January 27, 2020 |
| Time: | 1 to 3:15 p.m. |
| Place: | Metro Regional Center, Council Chambers, 600 NE Grand Ave, Portland, OR |
| 1 p.m. | Welcome and Metro Council update (5 minutes) Shirley Craddick, Metro Councilor |
| 1:05 p.m. | Introductions and information sharing (20 minutes) <i>Everyone</i> |
| 1:25 p.m. | Metro Parks and Nature Bond Measure (25 minutes) Jon Blasher, Metro |
| 1:50 p.m. | Trolley Trail Bridge: Gladstone to Oregon City Feasibility Study (15 minutes) Joel Howie, Clackamas County |
| 2:05 p.m. | Columbia Blvd. Bike/Pedestrian Bridge in North Portland (10 minutes) Allan Schmidt, Metro |
| 2:15 p.m. | OPRD Grants and Community Programs (10 minutes) Jodi Bellefeuille, Oregon State Parks |
| 2:25 p.m. | 2021-24 Regional Flexible Fund allocation recap (15 minutes) Dan Kaempff, Metro |
| 2:40 p.m. | Oregon Trails Coalition update: Getting There Together (10 minutes) Steph Noll, Oregon Trails Coalition |
| 2:50 p.m. | Trailkeepers of Oregon update (5 minutes) Steve Kruger, Trailkeepers of Oregon |
| 2:55 p.m. | Regional efforts for Census 2020 awareness and a complete count (10 minutes) Reed Brodersen, Metro |
| 3:05 p.m. | Trails Fair (5 minutes) Mel Huie, Metro |
| 3:15 p.m. | Adjourn |

Spring Quarterly Trails Forum: Monday, April 27, 2020; 1 to 3:15 p.m. Metro Regional Center, Council Chambers, 600 NE Grand Ave, Portland, OR

10th Annual Barbara Walker Trails Fair to be held at Metro in late June 2020. If you would like to be on the planning committee or have ideas for the event, contact mel.huie@oregonmetro.gov.