Agenda



Meeting:	Quarterly Trails Forum
----------	------------------------

Date: Wednesday, October 11, 2023

Time: 10 a.m. to 12 p.m.

Place: Metro Regional Center, 600 NE Grand Ave., Portland. Room 328A & B

10 a.m.	Welcome (5 minutes) Ashton Simpson, Metro Councilor
10:05	Introductions and announcements (30 minutes) All attendees
10:35	Oregon Trails Coalition update (5 minutes) Steph Noll, OTC
10:40	Portland Parks & Recreation trail project updates (10 minutes) Mary Stewart and Grace Diaz, Portland Parks and Recreation
10:50	PSU's Transportation Research and Education Center (TREC) (15 minutes) Hau Hagedorn, TREC
11:05	Levee Ready Columbia project update (10 minutes) Colin Rowan and Mark Wilcox, Multnomah County Drainage District
11:15	Report out on the state of regional trail networks across the U.S. (10 minutes) Robert Spurlock, Metro
11:25	Metro's Regional Trails System Plan Map, 5-year update (10 minutes) Robert Spurlock, Metro
Funding opportunities	
11:35	Rivers, Trails and Conservation Assistance Program (10 minutes) Dan Miller, National Parks Service
11:45	Recreational Trails Program and other State Parks-administered grants (10 minutes)

Next meeting

11:55 a.m.

Wednesday, January 10th, 2024, 10 a.m. to 12 p.m. Zoom.

Adjourn

Statement of inclusivity: The Quarterly Trails Forum is an inclusive and welcoming space. Participants commit to treat each other with respect by avoiding, obscene, hateful, or racially derogatory language that creates an intimidating, hostile, or offensive environment. Participants have honored this in the past and we appreciate your support in continuing to do so.

Jodi Bellefeuille, Oregon Parks and Recreation Department