Agenda



Meeting: Quarterly Trails Forum: Clackamas County trails

Date: Wednesday, April 14, 2021

Time: 1 to 2:30 p.m.

Place: Zoom

1 p.m. Welcome remarks, map exercise (10 minutes)

Christine Lewis, Metro Councilor

1:10 p.m. Oregon Trails Coalition updates (5 minutes)

Steph Noll, Oregon Trails Coalition

Project updates with a focus on Clackamas County

1:15 p.m. Willamette Falls Legacy Project (5 minutes)

Alex Gilbertson, Metro

1:20 p.m. Oregon City-West Linn Ped and Bike Bridge Concept Plan (10 minutes)

Sandra Hikari, ODOT

1:30 p.m. Molalla Forest Road (10 minutes)

Mindy Montecucco, City of Canby Bike/Ped Citizen Advisory Committee

1:40 p.m. Equestrian Trails update (10 minutes)

Stacy Livermore, Oregon Equestrian Trails

1:50 p.m. North Clackamas Parks and Rec update (10 minutes)

Tonia Williamson

Funding program updates

2 p.m. Recreation Trails Program (10 minutes)

Jodi Bellefeuille, Oregon Parks and Recreation Department

2:10 p.m. Regional Flexible Funds (10 minutes)

Dan Kaempff, Metro

2:20 p.m. Metro Trails Grants (10 minutes)

Robert Spurlock, Metro

2:30 p.m. Adjourn