Agenda



Meeting:	Quarterly Trails Forum
Date:	Wednesday, April 5, 2023
Time:	10 a.m. to 12 p.m.
Place:	Zoom
10 a.m.	Welcome (5 minutes) Ashton Simpson, Metro Councilor
10:05	Introductions and announcements (30 minutes) All attendees
10:35	Signature Trails recap and Oregon Trails Coalition update (15 minutes) <i>Steph Noll, OTC</i>
10:50	Northwest Trail Alliance update (5 minutes) <i>Lisa Olivares, NWTA</i>
10:55	Human Access Project update (10 minutes) <i>Willie Levenson, HAP</i>
11:05	ODOT Region 1 Active Transportation update (10 minutes) <i>Kerrie Franey, ODOT</i>
11:15	OpenSidewalks Data Collection and Sharing to Enhance Navigation for People with Disabilities (10 minutes) <i>Kristin Tufte, PhD, Transportation Data Equity Initiative, University of Washington</i>
11:25	Salmonberry Trail update (10 minutes) Caroline Fitchett, Salmonberry Trail Foundation
11:35	Trail construction and stream restoration project on Mt. Scott (10 minutes) Jerry Herrman, Rivers of Life Center
11:45	Funding Opportunity: Transportation and Growth Management (TGM) Planning Grants (10 minutes) <i>Glen Bolen, ODOT</i>
11:55	Adjourn

Next meeting

Wednesday, July 12th, 2023, 10 a.m. to 12 p.m. via Zoom.